+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Bestellen & leveren

Een bestelling plaatsen

U kunt fysiek goud en zilver aankopen op de volgende manieren:

Online
Via onze webshop selecteert u eerst een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch
Ook telefonisch kunt u direct een order aan ons doorgeven. U kunt ons bellen als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor
Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor in Heerhugowaard. Vervolgens kunt u ook hier ter plaatse overgaan tot een aankoop. Let op: wij houden onze voorraad niet aan op kantoor, neemt u eerst contact met ons op als u het edelmetaal meteen wenst mee te nemen.

Via uw vermogensbeheerder
Wij bieden ons beleggingsobject, Goud en Zilver in combinatie met opslag, ook aan middels vermogensbeheerders in binnen- en buitenland. U houdt daarmee het contact met uw eigen, vertrouwde vermogensbeheerder en profiteert van de expertise en tarieven van Goudstandaard. Vraag uw vermogensbeheerder naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u ons direct bereiken op +31 (0) 88 - 46 88 488 of via contact@goudstandaard.com.