Wij bieden onze klanten de mogelijkheid btw-vrij zilver te kopen. Door uw zilverbaren op te slaan in een Douane Entrepot in Zwitserland blijven uw baren onbelast. Voor deze opslag werkt AunexumSafe samen met LOOMIS International. Een wereldwijd, toonaangevend bedrijf in de opslag van edelmetalen. Goudstandaard biedt twee BTW-vrij zilverbaren aan. De 1000 troy ounce zilverbaar (31,1 kilogram) en de 100 troy ounce zilverbaar (3,11 kilogram).
 
De voordeligste in btw-vrij zilver

Wij zijn veruit de voordeligste aanbieder van btw-vrij zilver. Voor de aankoop van de 1.000 troy ounce btw-vrij zilverbaar betaalt u een zeer scherpe premie van 3%. De 100 troy ounce zilverbaar koopt u aan tegen 5,5% premie. Goudstandaard garandeert te allen tijde een terugkoopprijs van 98%. 

Zilver opslaan is eveneens zeer voordelig. Voor een tarief van 1% netto op jaarbasis wordt uw edelmetaal veilig en verzekerd opgeslagen via AunexumSafe. Voor meer informatie omtrent edelmetaal opslag kunt u hier verder lezen of direct contact met ons opnemen via contact@goudstandaard.com of 088 - 46 88 488.

Terugkoopgarantie
Binnen de opslag van Loomis koopt Goudstandaard de zilverbaren te allen tijde van u terug. U bent zo gegarandeerd van een optimale verhandelbaarheid. Naar het btw-vrij zilver.