btw-vrij zilverbaar 1000 t/oz Zwitserland

Goudstandaard biedt particuliere beleggers de mogelijkheid om zilverbaren zonder BTW aan te kopen. Door uw zilverbaar op te slaan in een Douane entrepot in Zwitserland bent u over uw fysieke zilver aankoop geen BTW verschuldigd. Voor particuliere beleggers is het aankopen van BTW-vrij zilver een de meest interessante manieren om in fysiek zilver te beleggen. De BTW-vrij zilverbaren worden uitsluitend geleverd in combinatie met volledig verzekerde opslag in Zwitserland. Uw baren worden veilig en verzekerd opgeslagen bij LOOMIS in Zwitserland. Binnen de opslag van LOOMIS garandeert Goudstandaard een terugkoopgarantie. Uw zilverbaar is daarmee optimaal verhandelbaar. Deze BTW-vrije zilverbaren bestaan uit 99.9 puur zilver.

€ 21.531,11

2 stuk(s) voorradig, bij een groter aantal bedraagt de Levertijd 1 à 2 weken.

+ -

Prijshistorie

 

Meer informatie btw-vrij zilverbaar 1000 t/oz Zwitserland

De 1.000 troy ounce zilverbaren in combinatie met opslag zijn afkomstig van een LBMA gecertificeerde smelterij en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Deze baren hebben een zuiverheid van 99,9% puur zilver en een gewicht van omgerekend iets meer dan 31,1 kilogram (1.000 troy ounce). De zilverbaren worden veilig voor u opgeslagen in een kluis van LOOMIS, één van de marktleiders in de wereld op het gebied van waardetransport en waardeopslag. De zilverbaren van 1.000 troy ounce zijn voorzien van een uniek serienummer, dat ook op uw bewaarovereenkomst terug te vinden is. De zilverbaar staat dus volledig op uw naam. Zilver in combinatie met opslag is de voordeligste manier op fysiek zilver aan te schaffen, omdat u voor dit beleggingsproduct geen btw hoeft af te dragen. Daarnaast zijn deze grote zilverbaren relatief goedkoop te produceren, waardoor de prijs van de baar dichter bij de zilverkoers ligt. Wilt u voor een groter bedrag zilver aankopen, dan zijn deze grote baren in opslag extra interessant. Uw belegging is in dat geval namelijk ook volledig verzekerd.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.