U kunt op ieder moment goud en zilver verkopen aan Goudstandaard. Door het invullen van onze verkoop tool krijgt u direct een indicatie van de waarde van uw edelmetaal bij verkoop, gebaseerd op de actuele koers van het edelmetaal. Staan uw producten er niet tussen? Neemt u dan gerust contact met ons op om een prijs te bespreken.

Gedeeltelijk verkopen of omruilen
Wanneer u in het verleden een goudbaar heeft aangekocht kan het zo zijn dat u hiervan slechts een gedeelte wilt verkopen. In dat geval is het mogelijk om goudbaren om te ruilen voor kleinere baren of voor munten. Voor een gedeeltelijke verkoop of ruil kunt u ons altijd bellen en/of mailen. Wij maken dan een offerte op maat voor u.

Edelmetaal elders aangekocht
Goudstandaard koopt ook edelmetaal aan dat u elders heeft aangekocht. Hiervoor kunt u wederom het offerte formulier invullen. Wij zullen contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak. Direct na analyse en een overeenkomst van prijs maken wij het geld per bank aan u over.

Terugkoopgarantie
Goudstandaard garandeert dat u te allen tijde eerder aangekochte edelmetalen aan ons kunt terugverkopen tegen een marktconforme prijs. Nadat wij de prijs zijn overeengekomen, wordt met u een afspraak ingepland voor de overdracht van de edelmetalen. Direct na ontvangst zal Goudstandaard u uitbetalen op de door u opgegeven tegenrekening. Goudstandaard is wettelijk verplicht om bij verkoop een kopie van uw geldig legitimatiebewijs te maken.

Opsturen of brengen?

U kunt het edelmetaal bij ons op kantoor langsbrengen of wij kunnen het edelmetaal volledig verzekerd bij u afhalen tot een bedrag van € 500.000. Dit kost eenmalig 15 euro.