U kunt fysiek goud en zilver aankopen op de volgende manieren:

Online
Via onze webshop selecteert u eerst een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch
Ook telefonisch kunt u direct een order aan ons doorgeven. U kunt ons bellen als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor
Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. We zijn gevestigd in het Victory Building, tegenover het AZ stadion aan het einde van de A9. Vervolgens kunt u ook hier ter plaatse overgaan tot een aankoop. Let op: Wij houden onze voorraad niet aan op kantoor, neemt u eerst contact met ons op als u het edelmetaal meteen wenst mee te nemen.

Via uw vermogensbeheerder
Wij kunnen ook fysiek edelmetaal bieden aan vermogensbeheerders in binnen- en buitenland. U houdt daarmee het contact met uw eigen, vertrouwde vermogensbeheerder en profiteert van de expertise en tarieven van Goudstandaard. Vraag uw vermogensbeheerder naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

Voor meer informatie kunt u ons direct bereiken op +31 (0) 88 - 46 88 488 of via contact@goudstandaard.com.