Heraeus Goudbaar 100 gram

Heraeus goudbaar van 100 gram 999.9 puur goud. Deze goudbaren worden gesealed en met certificaat van echtheid geleverd en zijn nieuw gegoten door Heraeus. Al deze baren bevatten gegarandeerd tenminste 100 gram puur goud zijn wereldwijd verhandelbaar. Goudstandaard biedt goudbaren aan van Heraeus Precious Metals uit Hanau, Duitsland. Heraeus Precious Metals maakt deel uit van de Heraeus Group en is opgericht in 1851 door Wilhelm Carl Heraeus, een apotheker en chemicus. Heraeus was de eerste Duitse platinum smelterij en vervaardigt en verwerkt nu goud, zilver en platinum voor onder andere de sectoren communicatie, energie en gezondheidszorg.

€ 3.619,63
  • Koop 5 voor € 3.612,81 per stuk
  • Koop 10 voor € 3.605,99 per stuk

Levertijd 1 à 2 weken

+ -

SPECIFICATIES

Heraeus goudbaar 100 gram

L 49.7 mm

B 28.5 mm

H 3.9 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Heraeus Goudbaar 100 gram

Waarom beleggen in goud? Anders dan papiergeld, wat door de jaren heen aan waarde verliest, staat goud na duizenden jaren nog steeds bekend als een waardevol edelmetaal. Dat is niet voor niets, want op goud kunt u vertrouwen. Het heeft een blijvend karakter en is daarom eigenlijk een heel goed alternatief voor spaarders die hun geld wat langer opzij willen zetten. Sparen levert steeds minder rente op en de crisis heeft aan het licht gebracht dat ook banken niet altijd veilig zijn. Ook in ons land zijn er banken omgevallen en genationaliseerd. Uw spaargeld levert in verhouding tot het risico steeds minder op. Als u corrigeert voor inflatie gaat u er in koopkracht zelfs op achteruit. Edelmetalen zijn ook interessant voor beleggers die anticiperen op slechte economische vooruitzichten. We hebben in 2011 gezien hoe snel de prijzen van goud en zilver kunnen stijgen.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.