+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Heraeus Goudbaar 100 gram
Heraeus Goudbaar 100 gram
Heraeus Goudbaar 100 gram

Goudstandaard Prijs alert

Direct een melding bij jouw koersdoel.

Ik heb / wil:
Ik ben geinteresseerd om te:
Mijn koersdoel in € per kilo is:
Stuur mij een email:

Heraeus Goudbaar 100 gram

Heraeus goudbaar van 100 gram 99,99% puur goud. Deze goudbaren worden gesealed en met certificaat van echtheid geleverd en zijn nieuw gegoten door Heraeus. Al deze baren bevatten gegarandeerd tenminste 100 gram puur goud zijn wereldwijd verhandelbaar. Goudstandaard biedt goudbaren aan van Heraeus Precious Metals uit Hanau, Duitsland. Heraeus Precious Metals maakt deel uit van de Heraeus Group en is opgericht in 1851 door Wilhelm Carl Heraeus, een apotheker en chemicus. Heraeus was de eerste Duitse platinum smelterij en vervaardigt en verwerkt nu goud, zilver en platinum voor onder andere de sectoren communicatie, energie en gezondheidszorg.
 Voorraad: 3
Indicatie levertijd: product direct leverbaar
Aantal:
€ 3.519,45
Koop 5 voor € 3.512,41 per stuk
Koop 10 voor € 3.505,37 per stuk

Uw aankopen bij Goudstandaard zijn wereldwijd verhandelbaar en ook bij Goudstandaard weer aan te bieden voor verkoop.

Meer informatie 
Heraeus goudbaar 100 gram
L 49,7 mm
B 28,5 mm
H 3,9 mm
Zuiverheid 0.9999/1000
Waarom beleggen in goud?
Anders dan papiergeld, wat door de jaren heen aan waarde verliest, staat goud na duizenden jaren nog steeds bekend als een waardevol edelmetaal. Dat is niet voor niets, want op goud kunt u vertrouwen. Het heeft een blijvend karakter en is daarom eigenlijk een heel goed alternatief voor spaarders die hun geld wat langer opzij willen zetten. Sparen levert steeds minder rente op en de crisis heeft aan het licht gebracht dat ook banken niet altijd veilig zijn.

Ook in ons land zijn er banken omgevallen en genationaliseerd. Uw spaargeld levert in verhouding tot het risico steeds minder op. Als u corrigeert voor inflatie gaat u er in koopkracht zelfs op achteruit. Edelmetalen zijn ook interessant voor beleggers die anticiperen op slechte economische vooruitzichten. We hebben in 2011 gezien hoe snel de prijzen van goud en zilver kunnen stijgen.

Prijshistorie

Andere klanten kochten ook