Umicore 1 t/oz goudbaar

Umicore 1 troy ounce (31,103 gram) goudbaar. Deze baar weegt 31.103 gram en is geslagen in 99,99% puur goud. De baren zijn nieuw geproduceerd en verpakt in celefaan. Een troy ounce is een bekende gewichtsmaat voor edelmetalen. 

€ 1.869,47
  • Koop 10 voor € 1.868,47 per stuk
  • Koop 25 voor € 1.867,47 per stuk

Levertijd ongeveer 6 weken

+ -

SPECIFICATIES

Umicore Goudbaar 1 troy oz.
L 42 mm
B 24 mm
H 1.7 mm
Gewicht 31,1034768 gram
Zuiverheid 999.9/1000

Prijshistorie

 

Meer informatie Umicore 1 t/oz goudbaar

Een troy ounce is de bekende gewichtsmaat voor goud. De goudprijs wordt ook meestal uitgedrukt in dollars of euro's per troy ounce. Een troy ounce is 31,1034678 gram. Er gaan ongeveer 32,15 troy ounces in een kilogram. Een troy ounce is één twaalfde van een troy pound. De gewichtsmaat is een afgeleide van het Romeinse monetaire systeem. De naam troy wordt vaak verbonden aan de Franse handelstad Troyes maar dit zou weleens een verzinsel uit de 18e eeuw kunnen zijn. De troy ounce was een gewichtsmaat dat werd gehanteerd in the British Empire. De Britten namen de troy ounce officieel aan in 1527 als basis om gouden en zilveren munten te slaan. De Verenigde Staten namen de maatstaf in 1828 officeel over voor hun eigen munten.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.