Umicore 5 gram goudbaar

Deze baar weegt 5 gram en is geslagen in 999.9 puur goud. De baren zijn nieuw geproduceerd en verpakt in een stevig transparant plastic. Umicore, de grootste producent van Europa, garandeert het gehalte en het gewicht van de goudbaren

€ 302,28
  • Koop 10 voor € 301,28 per stuk
  • Koop 20 voor € 300,28 per stuk
  • Koop 50 voor € 299,28 per stuk

Levertijd 1 à 2 weken

+ -

SPECIFICATIES

Umicore goudbaar 5 gram
L 14 mm
B 24 mm
D 0.9 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Umicore 5 gram goudbaar

Umicore (tot 2001 bekend onder de naam Union Minière; de naamsverandering was ingegeven door het feit dat Union Minière geen mijnactiviteiten meer uitvoerde) is een Belgisch bedrijf, oorspronkelijk gespecialiseerd op het gebied van edelmetalen delving en verwerking. De geschiedenis van het bedrijf gaat meer dan 200 jaar terug. Eind 1805 kreeg Jean-Jacques Dony de concessie voor de zinkmijnen van Vieille Montagne toegewezen. Hiermee ontstond de vroegste voorloper van het huidige bedrijf. Goudbaren zijn vrijgesteld van BTW. Goud kopen door middel van goudbaren is dan ook de meest voordelige manier om goud te kopen. Logischerwijs zijn de relatieve productiekosten lager als de goudbaar groter wordt. De Umicore baren zijn samen met de Heraeus baren de meest bekende baren op de Nederlandse markt. Goudstandaard is de snelst groeiende edelmetaalaanbieder binnen de Benelux. Wij hanteren de meest efficiënte procedure waardoor we de scherpe tarieven op onze goudbaren ten alle tijde kunnen garanderen.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.