Valcambi 100 gram opslag Zwitserland

Goudstandaard biedt de mogelijkheid om voor u goud aan te kopen in Zwitserland en dit te laten opslaan in het beveiligde depot van LOOMIS in Zurich. De volledig verzekerde opslag van het goud in Zwitserland is vrijgesteld van BTW, over de opslagkosten wordt dus geen 21% BTW in rekening gebracht. 

€ 5.954,38

Levertijd meer dan vier weken

+ -

SPECIFICATIES

26 x 44 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Valcambi 100 gram opslag Zwitserland

Alle 100 gram baren goud zijn afkomstig van Valcambi. Valcambi Suisse is een LBMA geaccrediteerde producent en daarmee is de hoogste kwaliteit en zuiverheid van uw goudbaren gegarandeerd. Dit maakt dat de baren goed verhandelbaar zijn. De goudbaren van Valcambi hebben een zuiverheidsgehalte van 99,99%. Elke afzonderlijke goudbaar is voorzien van een uniek serienummer welke op uw bewaarovereenkomst wordt vermeld.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.