Gouden Chinese Panda 2022

De Chinese gouden Panda is de officiele beleggingsmunt van China die sinds 1982 in opdracht van de Chinese regering wordt geproduceerd door verschillende Chinese munthuizen. Deze beleggingsmunten zijn gemaakt van 24 karaat goud en hebben dus een zuiverheid van 999.9. De gouden Panda wordt in een beperkte oplage geslagen en krijgt ieder jaar een nieuw ontwerp, waardoor deze ook interessant is voor verzamelaars. Tot en met 2015 werden deze munten geslagen op basis van de troy ounce gewichtsindeling, daarna werd een andere gewichtsindeling op basis van het metrieke systeem ingevoerd. Goudstandaard verkoopt de nieuwste versie van deze munt met een gewicht van 30 gram goud en een nominale waarde van 500 Chinese yuan. Er zijn ook kleinere varianten van de gouden Panda met gewichten van 15, 8, 3 en 1 gram. Deze munten hebben een nominale waarde van respectievelijk 200, 100, 50 en 20 Chinese yuan. Op de munten staat het symbool van China, de panda. Naast de gouden Panda munt produceren Chinese munthuizen ook een zilveren versie van de Panda munt.

€ 1.664,63

3 stuk(s) voorradig, bij een groter aantal bedraagt de Levertijd 1 à 2 weken.

+ -

SPECIFICATIES

Gouden Chinese panda 30 gram 

Diameter 32 mm

Dikte 2.7 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Gouden Chinese Panda 2022

De Chinese gouden Panda is de officiele beleggingsmunt van China die sinds 1982 in opdracht van de Chinese regering wordt geproduceerd door verschillende Chinese munthuizen. Deze beleggingsmunten zijn gemaakt van 24 karaat goud en hebben dus een zuiverheid van 99,99%. De gouden Panda wordt in een beperkte oplage geslagen en krijgt ieder jaar een nieuw ontwerp, waardoor deze ook interessant is voor verzamelaars. Tot en met 2015 werden deze munten geslagen op basis van de troy ounce gewichtsindeling, daarna werd een andere gewichtsindeling op basis van het metrieke systeem ingevoerd. Goudstandaard verkoopt de nieuwste versie van deze munt met een gewicht van 30 gram goud en een nominale waarde van 500 Chinese yuan. Er zijn ook kleinere varianten van de gouden Panda met gewichten van 15, 8, 3 en 1 gram. Deze munten hebben een nominale waarde van respectievelijk 200, 100, 50 en 20 Chinese yuan. Op de munten staat het symbool van China, de panda. Naast de gouden Panda munt produceren Chinese munthuizen ook een zilveren versie van de Panda munt.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.