Gouden Britannia 1 t/oz

De gouden Britannia wordt sinds 1987 geslagen door het Britse munthuis, de Royal Mint. Deze beleggingsmunt bevat 1 troy ounce goud en heeft een nominale waarde van 100 Britse pond. De gouden Brittannia werd tot en met 2012 geslagen uit 22 karaat goud (91,67%), daarna werd de zuiverheid verhoogd naar 24 karaat goud (999.9). Naast de 1 troy ounce munt worden er ook kleinere varianten geslagen met een gewicht van 1/2, 1/4 en 1/10 troy ounce goud. Deze munten hebben een nominale waarde van respectievelijk 50, 25 en 10 Britse pond.

€ 1.863,29

2 stuk(s) voorradig, bij een groter aantal bedraagt de Levertijd 1 à 2 weken.

+ -

SPECIFICATIES

Gouden Brittania 1 troy ounce

Diameter 32.69 mm

Dikte 2.78 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Gouden Britannia 1 t/oz

Op de gouden Brittannia munt staat het portret van Queen Elizabeth II. Op de muntzijde staat Brittannia afgebeeld met in haar hand een olijftak en een schild. Deze Britse beleggingsmunt is een mooie aanvulling op een verzameling van gouden beleggingsmunten. Naast de gouden Brittannia produceert de Britse Royal Mint ook zilveren Brittannia munten. Deze bevatten 1 troy ounce puur zilver.

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.