Gouden Kangaroo 2022 1 t/oz

De 1 troy ounce Kangaroo munten zijn Australische beleggingsmunten van 31.103 gram en 999.9 fijngoud. De munt stond tot en met 1987 bekend als de Golden Nugget. In deze periode stond de grootste klomp goud die ooit is gevonden in Australie. Echter, in 1990 werd het beeld vervangen door Welcome Stranger Kangaroo beelden, welke door The Perth Mint jaarlijks worden gewijzigd. 

€ 1.794,56

90 stuk(s) voorradig, bij een groter aantal bedraagt de Levertijd 1 à 2 weken.

+ -

SPECIFICATIES

Gouden Kangaroo 2019 1 troy ounce

Diameter 32.10 mm

Dikte 2.65 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Gouden Kangaroo 2022 1 t/oz

De gouden Kangaroo is een gouden munt die sinds 1986 wordt geslagen door de Perth Mint. Deze beleggingsmunten bevatten 99,99% goud en zijn dus 24 karaat. De gouden Kangaroo wordt ook wel de 'Gold Nugget' genoemd, omdat er tussen 1986 en 1989 twee goudklompjes op de munt afgebeeld stonden. Later werd het ontwerp veranderd in een gouden kangaroe.

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.