HOE WERKT HET?

Wilt u uw portfolio diversificeren of uw vermogen afdekken voor bijvoorbeeld inflatie? Goud en zilver worden al meer dan 2000 jaar gebruikt als 'store of value'. De aankoop van edelmetaal is geen allerdaagse gebeurtenis en kan veel vragen oproepen. Wilt u advies in een persoonlijk gesprek? Onze experts staan voor u klaar om met u te kijken naar wat het best aansluit bij uw persoonlijke situatie.

STAP 1: SOORT EDELMETAAL Bij de aankoop is het allereerst van belang om te kijken naar welk edelmetaal bij u en uw portfolio passen. De meeste klanten kiezen voor goud en/of zilver aangezien dat historisch gezien monetaire edelmatelen zijn. Uiteraard behoort investeren in platinum en palladium ook tot de opties. Wilt u in platinum of palladium investeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

STAP 2: MUNTEN OF BAREN Wanneer u het soort edelmetaal heeft gekozen (of een combinatie) zijn er per edelmetaal twee opties: munten of baren. In de module is te zien wat de voor- en nadelen zijn van munten of baren voor u als particuliere belegger of voor u als professionele investeerder.

STAP 3: WELKE MUNTEN De keuze in gouden en zilveren munten is uitgebreid. Daarom wordt er gekeken naar welke munten bij u passen.

Stap
Goud
 • Historisch beste monetair alternatief
 • Waardevast
 • Geopolitieke hedge
GOUDBAREN & MUNTEN >
Zilver
 • Industriele vraag stijgt
 • Aanbod zilver daalt
 • Zilverprijs stijgt sterk in opwaartse trend
ZILVERBAREN & MUNTEN >

Onze klanten spreiden hun investering meestal tussen goud en zilver. Zij kiezen daarbij meestal voor de verdeling 75% goud en 25% zilver. Bekijk de video om te zien waarom.

HET AANKOOPPROCES

Wanneer u online of via een persoonlijk adviesgesprek heeft bepaald hoe uw portfolio eruit moet komen te zien kunt u uw bestelling plaatsen. Dit kunt u online doen, maar ook in een persoonlijk gesprek of telefonisch.

 • U HEEFT UW AANKOOP VOLTOOID

  U heeft uw aankoop gedaan en heeft betaald via iDeal of via bankoverschrijving. U ontvangt na de aankoop binnen 1 uur een bevestigingsmail met uw bestelling.

 • UW BESTELLING WORDT VERZAMELD

  Wij verzamelen de producten die u besteld heeft. Als alle producten voorradig zijn wordt de bestelling binnen 3 werkdagen verzameld.

  Let op! Wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

 • Let op! Wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

  Uw bestelling is volledig en wordt door ons zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor verzending.

 • UW PAKKET WORDT VEILIG VERZONDEN

  U heeft tijdens het bestelproces gekozen een levermethode gekozen.

  Opslag: uw bestelling gaat mee op zwaarbeveiligd transport naar de gekozen opslag in Nederland of Zwitserland. U krijgt bericht wanneer uw bestelling met transport is meegegaan.

  Thuislevering: uw bestelling wordt aangetekend verzonden en geleverd op de door u gekozen dag. U krijgt van ons een mail wanneer u uw zending online kunt volgen.

 • UW PAKKET ARRIVEERT OP LOCATIE

  Opslag: Uw bestelling wordt uitgepakt en elk item wordt geregistreerd op klantnummer. U krijgt een overzicht van de producten die voor u in opslag zijn genomen.

  Thuislevering: U neemt uw bestelling in ontvangst en slaat het naar eigen inzicht veilig op.