ACTUELE KOERS

Realtime Historisch koersverloop EUR USD Kilo Troy Ounce
Goud Zilver Platinum Palladium

PRIJSALERT

Koersdoel voor:

Ik wil graag:

€ / KILO€ / OZ$ / KILO$ / OZ
Goud € 54.304,91 € 1.689,07 $ 56.971,16 $ 1.772,00 Koop goudbaren >
Koop gouden munten >
Zilver € 679,58 € 21,14 $ 712,94 $ 22,17 Koop zilverbaren >
Koop zilveren munten >
Platinum € 30.309,00 € 942,72 $ 31.797,11 $ 989,00 Koop platinum >
Palladium € 54.427,49 € 1.692,88 $ 57.099,76 $ 1.776,00 Koop palladium >
79.91
Goud/Zilver ratio

Uitleg goudprijs en zilverprijs

Goud en zilver hebben altijd een prijs, 24 uur per dag, wereldwijd en in iedere valuta. De goudprijs en zilverprijs komen tot stand op de wereldmarkt. Op die markt zijn er kopers en verkopers die bij elkaar worden gebracht. De koper 'bied' en de verkoper 'laat'. Ieder tegen zijn eigen prijs. De prijs tussen bied en laat is de middenkoers. Op deze manier wordt de goudkoers, de zilverkoers en de koers van andere edelmetalen vastgesteld.

Real-time de goudkoers volgen

Wilt u de goudkoers volgen? Of wilt u weten hoe de goudkoers en zilverkoers zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld? Op deze prijspagina ziet u de bied, laat en midden koers in Euro's, Dollars, kilo's en troy ounces. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan deze prijzen. Wanneer u bij een bepaalde prijs interesse heeft in het aan- of verkopen van goud kunt u dat aan de rechterkant van de pagina aangeven. Wij zullen dan vrijblijvend contact met u opnemen wanneer uw koersdoel bereikt is. Wanneer u meer informatie wilt over de goudkoers, de zilverkoers en de prijsvorming van goud en zilver kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bekijk hier de actuele prijzen van onze goudbaren, gouden munten, zilverbaren, zilveren munten, platina, palladium producten.

Waarom Goudstandaard?

Goudstandaard staat voor een veilige belegging in fysiek goud en fysiek zilver. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse edelmetalenmarkt. Beschermd vermogen binnen handbereik staat bij Goudstandaard altijd centraal. Wij werken met diverse partijen samen om het bereik van beschermd vermogen te vergroten. Door een bundeling van krachten kan fysiek goud en zilver sneller, gemakkelijker en goedkoper worden aangeboden aan de uiteindelijke belegger.

Daarnaast biedt Goudstandaard beleggers nog verschillende andere voordelen. Zo koopt u bij ons fysiek goud en fysiek zilver tegen de scherpe prijzen. Ook zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen 24 tot 48 uur volledig verzekerd bij u thuis wordt geleverd of kunt u gebruik maken van onze verzekerde opslag, ook als u reeds fysiek goud of zilver in uw bezit heeft.