Gouden iPhone 5S maakt zijn debuut in Verenigde Arabische Emiraten


Het Britse Amodoria heeft de laatste hand gelegd aan een gouden iPhone 5S, die speciaal ontwikkeld is voor de meest vermogende mensen onder ons. Het toestel heeft een 18-karaat gouden behuizing en kan worden bezet met witte diamantjes, saffier (blauw), smaragd (groen) en robijn (rood). Klanten kunnen naast de gewone goudkleur ook kiezen voor een exemplaar met roze goud.

Volgens een woordvoerder van het bedrijf dat de nieuwste gouden iPhone op de markt brengt moet het toestel niet als patserige gadget worden beschouwd. “We hebben het ontworpen voor mensen die gezien willen worden met cutting edge technologie. De productie van het toestel vindt plaats in Duitsland en Italie”. Deze exclusieve telefoons zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar in de Verenigde Arabische Emiraten, een zeer vermogende oliestaat met een grote afzetmarkt voor kostbare sieraden en gadgets.

De gouden iPhone 5S is voorzien van de laatste technologie, zoals een 64-bits A7 processor, volledige 4G ondersteuning en een camera die in HD video kan opnemen met meer dan dertig beelden per seconde. Deze gouden versie bevat 35 gram zuiver goud, wat met de huidige goudprijs een waarde heeft van meer dan $1.500. Dat is ongeveer 10% van de winkelprijs, want die is vastgesteld op $15.000. Als de goudprijs op een dag tien keer zo hoog staat als nu halen kopers de aanschafprijs er ook nog uit.

Het bedrijf zal haar nieuwe gouden iPhone samen met een iPad van goud en titanium op 27 september tentoonstellen op de World Luxury Expo in het Emirates Palace in Abu Dhabi.


Deze gouden iPhone 5S is bezet met diamantjes en kan voor $15.000 van jou zijn