Zilveren Noahs Ark 1 kilogram

Goudstandaard biedt standaard de 2013 versie van de zilveren Armeense Noah's Ark aan. De zilveren munt is .999/1000 zilver en heeft een gewicht van 1 kilogram. De munten zijn origineel verpakt in een sterke en stevige plastic capsule. De munten worden geslagen in opdracht van de Armeense centrale bank door Geiger Edelmetalle, een privaat Duits munthuis. De munt is een wettig betaalmiddel in Armeni

€ 994,74

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren Noahs Ark 1 kilogram

De zilveren Noah's Ark wordt sinds 2011 geslagen door Geiger Edelmetalle. De munt bevat 1000 gram of 32,15 troy ounce zilver met een zuiverheid van 99,99%. De voorkant van de munt toont het Armeense wapen en de nominale waarde van 10,000 dram. Daarnaast staat er Repbublic of Armenia in het Engels en in het Armeens. Op de achterkant staat een afbeelding van de ark van Noach, traditioneel een teken van de Armeense historie. Tevens is een duif uitgebeeld met een olijventakje in zijn bek en in de verte is de berg Aratat uitgebeeld. 

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.