Noahs Ark 1/4 troy ounce zilveren munt

Deze Noah's Ark munt is een wettig betaalmiddel in Armeni

€ 5,29
  • Koop 60 voor € 5,28 per stuk
  • Koop 100 voor € 5,27 per stuk
  • Koop 300 voor € 5,26 per stuk
  • Koop 500 voor € 5,25 per stuk
  • Koop 1000 voor € 5,24 per stuk

497 stuk(s) voorradig, bij een groter aantal bedraagt de Levertijd 1 à 2 weken.

+ -

SPECIFICATIES

n.v.t.

Prijshistorie

 

Meer informatie Noahs Ark 1/4 troy ounce zilveren munt

De zilveren Noah's Ark is nu ook verkrijgbaar als 1/4 troy ounce munt. De munt bevat 1/4 troy ounce aan zilver en kent een zuiverheid van 99.99%, de nominale waarde van de Noah's Ark munt bedraagt 100 Dram. De Armeense zilveren Noah's Ark wordt uitgegeven met een gewicht van 1/4 troy ounce, op elke muntuitgave staat dan ook de volgende tekst: “Republic of Arminia”. Op de voorzijde staat de Ark van Noah met een vredesduif. De munten van Noah's Ark zijn ook verkrijgbaar in 1/2 troy ounce en 1 troy ounce zilver.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.