+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Opslag edelmetaal

BTW-vrij Zilver

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om BTW vrij zilver te kopen.

Door uw zilverbaren op te slaan in een Douane Entrepot in Zwitserland blijven uw baren onbelast. Voor deze opslag werkt AunexumSafe samen met LOOMIS International. Een wereldwijd, toonaangevend bedrijf in de opslag van edelmetalen. Goudstandaard biedt twee BTW-vrij zilverbaren aan. De 1000 troy oz. Zilverbaar (31.1035 kilogram) en de 100 troy oz. Zilverbaar (3.11035 kilogram).
 
De voordeligste in BTW-vrij zilver

Wij zijn veruit de voordeligste aanbieder van BTW-vrij zilver. Voor de aankoop van de 1000 troy oz. BTW-vrij zilverbaar betaalt u een zeer scherpe premie van 3%. De 100 troy oz. Zilverbaar koopt u aan tegen 5.5% premie. Goudstandaard garandeert te allen tijde een terugkoopprijs van 98%. 

Zilver opslaan is eveneens zeer voordelig. Voor een tarief van 1% netto op jaarbasis wordt uw edelmetaal veilig en verzekerd opgeslagen via AunexumSafe. Voor meer informatie omtrent edelmetaal opslag kunt u hier verder lezen of direct contact met ons opnemen via contact@goudstandaard.com of 088 - 46 88 488.

Terugkoopgarantie
Binnen de opslag van Loomis koopt Goudstandaard de zilverbaren te allen tijde van u terug. U bent zo gegarandeerd van een optimale verhandelbaarheid. Naar het BTW-vrij Zilver.