+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Opslag edelmetaal

Hoe werkt het

Zo werkt het
U kunt fysiek goud en zilver kopen op de volgende manieren:

Online
Via onze webshop selecteert u een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen van goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen wijze.

Telefoon
Ook telefonisch kunt u direct een order aan ons geven en bevestigen. Bel ons als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of u gewoon liever telefonisch een order wil plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor
Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor in Heerhugowaard. Uiteraard kunt u ook hier ter plaatse overgaan tot een aankoop.

Via uw vermogensbeheerder

Wij bieden ons beleggingsobject, Goud en Zilver in combinatie met opslag, ook aan middels vermogensbeheerders in binnen- en buitenland. U houdt daarmee het contact met uw eigen, vertrouwde vermogensbeheerder en profiteert van de expertise en tarieven van Goudstandaard. Vraag uw vermogensbeheerder naar de mogelijkheden. 

Voor meer informatie kunt u ons direct bereiken op +31 (0) 88 - 46 88 488 of via contact@goudstandaard.com

Bekijk hier ons aanbod van goudbaren, gouden munten, zilverbaren, zilveren munten, platina en palladium producten.