+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Over Goudstandaard

Goudstandaard staat voor vertrouwen. Wij bieden de fysieke beleggingsobjecten goud en zilver aan. Wij beschikken over een jong en ambitieus team met een innovatieve benadering. Goudstandaard is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse edelmetalenmarkt. In juni 2012 kreeg Goudstandaard als eerste edelmetaalhandelaar in Nederland een AFM-vergunning. Dit staat garant voor een veilige en betrouwbare belegging in goud en zilver. Het betekent ook dat Goudstandaard uw edelmetaal professioneel kan opslaan. Actuele ontwikkelingen in de markt delen wij met onze klanten. 

Dit onder het motto ‘voorsprong door kennis’.

Bekijk hier onze brochure.

Vijf redenen om voor Goudstandaard te kiezen

Goudstandaard is autoriteit onder de edelmetaalaanbieders in de BENELUX. Kies voor Goudstandaard omdat:

  • Gegarandeerd de scherpste prijzen
  • Binnen 24 tot 48 uur volledig verzekerd thuis geleverd
  • Veilige betaalstructuur
  • AFM vergunninghouder (Klik hier voor het register)
  • De hoogste klanttevredenheid

Onafhankelijke klantenbeoordelingen

Om onze service te blijven optimaliseren, willen wij graag weten hoe onze klanten onze service ervaren. Om die reden werken wij samen met eKomi, een onafhankelijk professioneel klantenfeedback-systeem.

Bent u benieuwd naar de onze klantenbeoordelingen? Kijk dan hier verder.

Heeft u vragen of juist feedback over onze service? Neem dan telefonisch contact met ons op via
+31 (0) 88 - 46 88 488 of stuur ons een mail naar contact@goudstandaard.com.

Raak geïnformeerd

Kennis is macht. Niet alleen goud geeft u weer de beschikking over uw eigen vermogen. Ook informatie is hierin belangrijk. Dagelijks leest u online of in de krant het nieuws van de dag. Moelijker is het om in al dat dagelijkse nieuws een inzicht te krijgen in ons huidige financiële geldsysteem. Ook goud- en zilver zijn tegenwoordig bijna dagelijks terug te vinden in het nieuws.

Goudstandaard geeft u met periodieke publicaties een tijdlozer inzicht in de goud- en zilvermarkt, maar bijvoorbeeld ook in ons geldsysteem.

In samenwerking met Bullion Media worden deze publicaties uitgegeven. De meest recente uitgave is het boek 'Beleggen in zilver', geschreven door Frank Knopers.

Goudstandaard voor professionals

Beschermd vermogen binnen handbereik staat bij Goudstandaard altijd centraal. Wij werken met diverse partijen samen om het bereik van beschermd vermogen te vergroten. Door een bundeling van krachten kan fysiek goud en zilver sneller, gemakkelijker en goedkoper worden aangeboden aan de uiteindelijke belegger. 

Zowel voor professionele aanbieders van edelmetaal als vermogensbeheerders hebben wij samenwerkingsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

- Meer informatie voor vermogensbeheerders
- Meer informatie voor aanbieders van edelmetaal