Platina 10 t/oz opslag in Zwitserland

Goudstandaard biedt ook de mogelijkheid om in Zwitserland platina voor u aan te kopen en dit te laten opslaan in het beveiligde depot van LOOMIS in Zurich. De volledig verzekerde opslag in Zwitserland van het platina is vrijgesteld van BTW, zowel over de aanschaf als over de opslagkosten wordt dus geen 21% BTW in rekening gebracht. Aan opslagkosten betaald u 0.75% over de gemiddelde waarde van het platina dat u in opslag heeft liggen. 

€ 10.218,83

Levertijd onbekend

+ -

Prijshistorie

 

Meer informatie Platina 10 t/oz opslag in Zwitserland

Alle 10 troy ounce platina baren zijn afkomstig van Credit Suisse. Credit Suisse is een LBMA geaccrediteerde producent en daarmee is de hoogste kwaliteit en zuiverheid van de platina baren gegarandeerd. Dit maakt dat de baren goed verhandelbaar zijn. De platina baren van Credit Suisse hebben een zuiverheidsgehalte van 99,9%. Elke platina baar is voorzien van een uniek serienummer welke op uw bewaarovereenkomst wordt vermeld.

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.