Umicore 1 kilogram goudbaar

Umicore 1000 gram goudbaar. Deze baar weegt 1000 gram en is geslagen in 999.9 puur goud. Deze goudbaar wordt geleverd met certificaat van echtheid. De baren zijn nieuw geproduceerd door het Belgische bedrijf Umicore. 

€ 57.852,18

Levertijd ongeveer 6 weken

+ -

SPECIFICATIES

Umicore goudbaar 1000 gram

L 88 mm

B 39 mm

H 19 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Umicore 1 kilogram goudbaar

De goudbaar van één kilo wordt ook wel lingot of ingot genoemd. Dit is een aanduiding voor een standaard hoeveelheid metaal in een vaste vorm zoals een staaf of een blok. Bij goud is een lingot een 1 kilo goudbaar met een zuiverheid van tenminste 0.995/1000. De goudprijs wordt soms aangeduid in prijs per kilo (per lingot) maar op de financiële markten spreekt men van de goudprijs per troy ounce in dollars. Een troy ounce is 31,1034768 gram. In een kilo goud gaan dus ongeveer 32,15 troy ounces. Een andere standaardmaat voor goudbaren is 400 troy ounce. Dit is ongeveer 12,44 kilogram. De baren die centrale banken zoals De Nederlandsche Bank (DNB) in hun kluis hebben zijn van dit formaat. Voor andere metalen kan een lingot hele andere afmetingen en gewicht hebben. Een lingot van gietijzer weegt bijvoorbeeld enkele tonnen.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.