+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Veiligheid

Veilig betalen

Veiligheid en vertrouwen staan centraal bij een aankoop van fysiek edelmetaal. Om dit te waarborgen maken wij gebruik van gerenommeerde transporteurs en kunt u veilig betalen met onze 256 bit SSL encrypties.

Autoriteit Financiële Markten

Goudstandaard is in bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), geregistreerd onder nummer 12041098. Deze vergunning valt onder het aanbieden van Financiële diensten in de categorie beleggingsobjecten. Click hier voor het AFM register.

Wat doet de AFM?
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) is gedragstoezichthouder op het gebied van de financiële markten. Dat houdt in dat de AFM controleert of financieel dienstverleners zich houden aan de wet- en regelgeving. AFM is gemachtigd tot ingrijpen op het moment dat deze regelgeving niet wordt nageleefd. Zo bevordert zij de zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten.

Organisatie

Al onze medewerkers zijn gescreend, en in het bezit van een Verklaring Omtrent Goed Gedrag. De directie is daarnaast in bezit van een Wft-diploma (Wet financieel toezicht).

Wij maken gebruik van een externe compliance officer, voor periodieke toetsing van de door onze organisatie gehanteerde procedures aan de meest recente wet- en regelgeving.

Een extern accountantskantoor beoordeelt de jaarcijfers van Goudstandaard. Ook vindt er in het vierde kwartaal jaarlijks een deskundigenonderzoek plaats door een accountantskantoor. Jaarrekeningen worden, voorzien van de bijbehorende accountantsverklaring, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Amsterdam. Veilig, ook digitaal

Wij hechten grote waarde aan uw digitale veiligheid. Om deze veiligheid te waarborgen zijn er verschillende maatregelen getroffen. Ten eerste gebruiken wij een beveiligde internetverbinding met een https certificaat van het hoogste niveau. Ten tweede wordt onze website continue en streng gecontroleerd op actuele en relevante veiligheidsrisico's door middel van speciale security scanner. Als laatste wordt de website periodiek blootgesteld aan externe audits.

Laat ons contact met u opnemen.

Heeft u vragen over de veiligheid of bent u benieuwd naar onze protocollen? Stel uw vraag dan hieronder.