Goudstandaard is AFM vergunninghouder. Hierdoor kunnen wij het beleggingsobject goud en zilver in combinatie met opslag aanbieden. Voor de opslag van edelmetaal in Nederland werken wij samen met RCCS, terwijl we voor de opslag van edelmetalen in Zwitserland gebruik maken van de faciliteiten van LOOMIS. Voor de opslag van edelmetalen hebben we een speciale entiteit opgericht, namelijk AunexumSafe. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.aunexumsafe.nl of neem contact op via +31(0)88-46 88 456

Vermogensbeheerders kunnen via ons eenvoudig fysiek edelmetaal in de beleggingsportefeuille opnemen. Goudstandaard denkt graag met u mee om te komen tot een product dat perfect aansluit op de wensen van uw klant. Of het nu om het aankopen, verkopen, opslaan, taxeren of transporteren van edelmetaal gaat.

Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden van fysiek goud en zilver voor u als vermogensbeheerder door te nemen. U kunt direct contact met ons opnemen via +31(0)88 - 46 88 488 of snoordhof@goudstandaard.com.
 

Grootzakelijk

Ook wanneer u enkel fysiek goud en zilver wilt aanbieden aan uw eigen klanten kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Goudstandaard is leverancier voor andere professioneel aanbieders in de markt. Wij leggen graag onze scherpe tarieven en logistiek oplossingen aan u voor.