+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Voor professionals

Vermogensbeheerders

Goudstandaard is AFM vergunninghouder. Hierdoor kunnen wij het beleggingsobject goud en zilver in combinatie met opslag aanbieden. Voor deze opslag werken wij onder andere samen met Brinks en Viamat. Opslag is mogelijk in zowel het binnen- als buitenland.

Ons product is door u als vermogensbeheerder na overleg en onder bepaalde voorwaarden aan te bieden aan uw eigen klanten. De wens van uw klant met betrekking tot edelmetaal kan zeer specifiek zijn. Goudstandaard denkt graag met u mee om te komen tot een product dat perfect aansluit op de wensen van uw klant. Of het nu om het aankopen, verkopen, opslaan, taxeren of transporteren van edelmetaal gaat.

Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden van fysiek goud en zilver voor u als vermogensbeheerder door te nemen. U kunt direct contact met ons opnemen via 088 - 46 88 488 of snoordhof@goudstandaard.com.
 

Grootzakelijk

Ook wanneer u enkel fysiek goud en zilver wilt aanbieden aan uw eigen klanten kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Goudstandaard is leverancier naar andere professioneel aanbieders in de markt. Wij leggen graag onze scherpe tarieven en logistiek oplossingen aan u voor. Meer informatie over onze groothandel edelmetaal.