+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

BTW-vrij Zilverbaar 100 troy oz.
BTW-vrij Zilverbaar 100 troy oz.
BTW-vrij Zilverbaar 100 troy oz.

Goudstandaard Prijs alert

Direct een melding bij jouw koersdoel.

Ik heb / wil:
Ik ben geinteresseerd om te:
Mijn koersdoel in € per kilo is:
Stuur mij een email:

BTW-vrij Zilverbaar 100 troy oz.

Goudstandaard biedt particuliere beleggers de mogelijkheid om zilver zonder BTW aan te kopen. Al vanaf 100 troy oz. (3.1035 kilogram) kunt u vrij van BTW beleggen in zilver. De BTW-vrij zilverbaren worden uitsluitend geleverd in combinatie met volledig verzekerde opslag in Zwitserland.

Alle 100 troy oz. BTW-vrij zilverbaren zijn afkomstig van de Royal Canadian Mint. De Royal Canadian Mint is een LBMA geaccrediteerde producent en garandeert de hoogste kwaliteit voor uw zilverbaren. Hierdoor is de verhandelbaarheid van uw zilverbaar gewaarborgd.

De 100 oz. zilverbaren hebben het hoogst mogelijke zuiverheidsgehalte van .9999. Iedere zilverbaar is voorzien van een uniek serienummer. Op uw bewaarovereenkomst wordt dit serienummer vermeld. Meer informatie over BTW-Vrij zilver.
Dit product wordt veilig voor u opgeslagen in Zwitserland
Lees meer hier over
Aantal:
€ 1.639,03
Koop 5 voor € 1.630,83 per stuk

Uw aankopen bij Goudstandaard zijn wereldwijd verhandelbaar en ook bij Goudstandaard weer aan te bieden voor verkoop.

Meer informatie 
Alle 100 troy oz. BTW-vrij zilverbaren zijn afkomstig van de Royal Canadian Mint. De Royal Canadian Mint is een LBMA geaccrediteerde producent en garandeert de hoogste kwaliteit voor uw zilverbaren. Hierdoor is de verhandelbaarheid van uw zilverbaar gewaarborgd. De BTW-vrij zilverbaren worden uitsluitend geleverd in combinatie met volledig verzekerde opslag in Zwitserland.

De 100 oz. zilverbaren (3.1035 kilogram) hebben het hoogst mogelijke zuiverheidsgehalte van .9999. Iedere zilverbaar is voorzien van een uniek serie nummer. Op uw bewaarovereenkomst wordt dit serie nummer vermeld.