+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

BTW-vrij Zilverbaar 1000 troy oz.
BTW-vrij Zilverbaar 1000 troy oz.
BTW-vrij Zilverbaar 1000 troy oz.

Goudstandaard Prijs alert

Direct een melding bij jouw koersdoel.

Ik heb / wil:
Ik ben geinteresseerd om te:
Mijn koersdoel in € per kilo is:
Stuur mij een email:

BTW-vrij Zilverbaar 1000 troy oz.

Goudstandaard biedt particuliere beleggers de mogelijkheid om zilverbaren zonder BTW aan te kopen. Door uw zilverbaar op te slaan in een Douane entrepot in Zwitserland bent u over uw fysieke zilver aankoop geen BTW verschuldigd. Voor particuliere beleggers is het aankopen van BTW-vrij zilver een de meest interessante manieren om in fysiek zilver te beleggen. De BTW-vrij zilverbaren worden uitsluitend geleverd in combinatie met volledig verzekerde opslag in Zwitserland.

Uw baren worden veilig en verzekerd opgeslagen bij LOOMIS in Zwitserland. Binnen de opslag van LOOMIS garandeert Goudstandaard een terugkoopgarantie. Uw zilverbaar is daarmee optimaal verhandelbaar. In Zwitserland zitten wij dicht op de voorraad. Meer informatie over BTW-vrij zilver.
Dit product wordt veilig voor u opgeslagen in Zwitserland
Lees meer hier over
Aantal:
€ 15.775,76

Uw aankopen bij Goudstandaard zijn wereldwijd verhandelbaar en ook bij Goudstandaard weer aan te bieden voor verkoop.

Meer informatie 
Alle 1000 troy oz. BTW-vrij zilverbaren zijn LBMA geacrediteerd. Hierdoor is de verhandelbaarheid van uw zilverbaar gewaarborgd. De 1000 troy oz. (31.1035 kilo) baren hebben een zuiverheidsgehalte van 999.7 en dragen de Good Delivery status. De BTW-vrij zilverbaren worden uitsluitend geleverd in combinatie met volledig verzekerde opslag in Zwitserland.