+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

BTW-vrij Zilverbaar 1000 troy oz.
BTW-vrij Zilverbaar 1000 troy oz.
BTW-vrij Zilverbaar 1000 troy oz.

Goudstandaard Prijs alert

Direct een melding bij jouw koersdoel.

Ik heb / wil:
Ik ben geinteresseerd om te:
Mijn koersdoel in € per kilo is:
Stuur mij een email:

BTW-vrij Zilverbaar 1000 troy oz.

Goudstandaard biedt particuliere beleggers de mogelijkheid om zilverbaren zonder BTW aan te kopen. Door uw zilverbaar op te slaan in een Douane entrepot in Zwitserland bent u over uw fysieke zilver aankoop geen BTW verschuldigd. Voor particuliere beleggers is het aankopen van BTW-vrij zilver een de meest interessante manieren om in fysiek zilver te beleggen. De BTW-vrij zilverbaren worden uitsluitend geleverd in combinatie met volledig verzekerde opslag in Zwitserland.

Uw baren worden veilig en verzekerd opgeslagen bij LOOMIS in Zwitserland. Binnen de opslag van LOOMIS garandeert Goudstandaard een terugkoopgarantie. Uw zilverbaar is daarmee optimaal verhandelbaar. In Zwitserland zitten wij dicht op de voorraad. Meer informatie over BTW-vrij zilver.
Dit product wordt veilig voor u opgeslagen in Zwitserland
Lees meer hier over
Aantal:
€ 12.652,62

Uw aankopen bij Goudstandaard zijn wereldwijd verhandelbaar en ook bij Goudstandaard weer aan te bieden voor verkoop.

Meer informatie 
Alle 1000 troy oz. BTW-vrij zilverbaren zijn LBMA geacrediteerd. Hierdoor is de verhandelbaarheid van uw zilverbaar gewaarborgd. De 1000 troy oz. (31.1035 kilo) baren hebben een zuiverheidsgehalte van 999.7 en dragen de Good Delivery status. De BTW-vrij zilverbaren worden uitsluitend geleverd in combinatie met volledig verzekerde opslag in Zwitserland.
De 1.000 troy ounce zilverbaren in combinatie met opslag zijn afkomstig van een LBMA gecertificeerde smelterij en voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Deze baren hebben een zuiverheid van 99,9% puur zilver en een gewicht van omgerekend iets meer dan 31,1 kilogram (1.000 troy ounce). De zilverbaren worden veilig voor u opgeslagen in een kluis van LOOMIS, één van de marktleiders in de wereld op het gebied van waardetransport en waardeopslag. De zilverbaren van 1.000 troy ounce zijn voorzien van een uniek serienummer, dat ook op uw bewaarovereenkomst terug te vinden is. De zilverbaar staat dus volledig op uw naam.

Zilver in combinatie met opslag is de voordeligste manier op fysiek zilver aan te schaffen, omdat u voor dit beleggingsproduct geen btw hoeft af te dragen. Daarnaast zijn deze grote zilverbaren relatief goedkoop te produceren, waardoor de prijs van de baar dichter bij de zilverkoers ligt. Wilt u voor een groter bedrag zilver aankopen, dan zijn deze grote baren in opslag extra interessant. Uw belegging is in dat geval namelijk ook volledig verzekerd.

Prijshistorie

Andere klanten kochten ook