Umicore 500 gram zilverbaar

Deze kilo baren zilver bevatten 500 gram puur zilver. Alle baren zijn van bekende, erkende producenten. Aangezien zilver baren met 21% BTW belast worden, adviseren wij particulieren om zilveren munten te kopen. Voor zakelijke klanten is de BTW aftrekbaar en is de zilverbaar een goed product om in zilver te investeren.

€ 471,86

3 stuk(s) voorradig, bij een groter aantal bedraagt de Levertijd ongeveer 8 weken.

+ -

SPECIFICATIES

Umicore zilverbaar 500 gram

L 67 mm

B 38 mm

H 22 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Umicore 500 gram zilverbaar

De zilverbaren van Umicore hebben een zuiverheid van tenminste 99,9% puur zilver en worden in verschillende afmetingen geproduceerd. Deze baren komen rechtstreeks van Umicore, een smelterij die voldoet aan de strenge eisen van de London Bullion Market Association (LBMA). Dankzij dat keurmerk zijn deze zilverbaren wereldwijd gemakkelijk te verhandelen. Voor particulieren zijn deze zilverbaren minder interessant, omdat ze door de overheid als industrieel product worden aangemerkt en daarom met het hoge btw-tarief van 21% worden belast. Het is mogelijk om deze zilverbaren zakelijk aan te kopen, waarbij u de btw kunt verrekenen. Wilt u als particulier fysiek zilver kopen, dan zijn zilveren munten vanwege de gunstige btw-margeregeling voordeliger. Het verschil tussen de aankoopprijs en de verkoopprijs is bij munten immers veel kleiner dan bij baren. Wilt u voor een groter bedrag zilver kopen, dan zijn de 100 troy ounce en 1.000 troy ounce zilverbaren in combinatie met opslag in Zwitserland interessanter. Deze hebben een geringe premie en zijn bovendien vrijgesteld van btw.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.