+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Umicore zilverbaar 50 gram

Goudstandaard Prijs alert

Direct een melding bij jouw koersdoel.

Ik heb / wil:
Ik ben geinteresseerd om te:
Mijn koersdoel in € per kilo is:
Stuur mij een email:

Umicore zilverbaar 50 gram

Deze baren zilver bevatten 50 gram puur zilver. Iedere zilverbaar is van bekende, erkende producenten. Aangezien zilver baren met 21% BTW belast worden, adviseren wij particulieren om zilveren munten te kopen. Voor zakelijke klanten is de BTW aftrekbaar en is de zilverbaar een goed product om in zilver te investeren.
 Voorraad: 15
Indicatie levertijd: product direct leverbaar
Aantal:
€ 54,62 € 45,14 excl. btw

Uw aankopen bij Goudstandaard zijn wereldwijd verhandelbaar en ook bij Goudstandaard weer aan te bieden voor verkoop.

Meer informatie 
Alle zilverbaren zijn voorzien van een Umicore stempel en zijn LBMA geaccrediteerd. Dit betekent dat ze door de LBMA zijn goedgekeurd en als puur zilver worden gewaardeerd. Vandaar dat ook op de zilverbaar het woord FEIN SILBER is afgebeeld. De zilver baren zijn verkrijgbaar in 31,1 gram, 50 gram, 100 gram, 250 gram, 500 gram, 1 kilo, 5 kilo, 10 kilo.
De zilverbaren van Umicore hebben een zuiverheid van tenminste 99,9% puur zilver en worden in verschillende afmetingen geproduceerd. Deze baren komen rechtstreeks van Umicore, een smelterij die voldoet aan de strenge eisen van de London Bullion Market Association (LBMA). Dankzij dat keurmerk zijn deze zilverbaren wereldwijd gemakkelijk te verhandelen. Voor particulieren zijn deze zilverbaren minder interessant, omdat ze door de overheid als industrieel product worden aangemerkt en daarom met het hoge btw-tarief van 21% worden belast.

Het is mogelijk om deze zilverbaren zakelijk aan te kopen, waarbij u de btw kunt verrekenen. Wilt u als particulier fysiek zilver kopen, dan zijn zilveren munten vanwege de gunstige btw-margeregeling voordeliger. Het verschil tussen de aankoopprijs en de verkoopprijs is bij munten immers veel kleiner dan bij baren. Wilt u voor een groter bedrag zilver kopen, dan zijn de 100 troy ounce en 1.000 troy ounce zilverbaren in combinatie met opslag in Zwitserland interessanter. Deze hebben een geringe premie en zijn bovendien vrijgesteld van btw.

Prijshistorie

Andere klanten kochten ook