Zilveren Andorra Eagle 1 t/oz.

De zilveren Andorra Eagle wordt geslagen door een Duits munthuis in opdracht van de centrale bank van Andorra. De munt weegt 1 troy ounce (31,1035 gram) en bestaat voor 99,9% uit puur zilver. De munt heeft een nominale waarde van 1 diner en wordt sinds 2008 geslagen. Goudstandaard biedt de zilveren Andorra Eagle's per stuk aan uit de jaren 2008 en 2009.

€ 27,20
  • Koop 100 voor € 27,10 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

SPECIFICATIES

Zilveren Andorra Eagle 1 t/oz

Diameter 38.5 mm

Dikte 2.9 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren Andorra Eagle 1 t/oz.

Met de stijgende goud- en zilverprijzen van het afgelopen decennium waren gouden en zilveren munten soms schaars. Het een Duits munthuis en de centrale bank van Andorra sloegen de handen ineen en gingen een samenwerking aan om samen zilveren munten uit te geven. In eerste instantie was dit alleen de zilveren troy ounce munt maar inmiddels zijn er ook grotere en kleinere coupures beschikbaar. Op de zilveren Andorra Eagle staat een adelaar met gespreide vleugels met daaronder Andorra. In het Spaans staan het gewicht en de zuiverheid van de munt. Op de achterzijde staan symbolen van twee gebieden die aan Andorra grenzen. De twee koeien staan voor de Franse Bearn en de bisschop staat voor Catalonië.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.