Zilveren munt 1kg Lunar 2020

Goudstandaard biedt de 2020 editie van de Lunar aan. De zilveren munt is .999/1000 zilver en heeft een gewicht van 1 kilogram. De munten zijn origineel verpakt in een sterke en stevige plastic capsule. De Lunar munt wordt geslagen door de Australische Perth Mint. Het design van de munt wordt ieder jaar aangepast. Daardoor kan er bovenop de zilverprijs ook een verzamelwaarde ontstaan. Ook andere jaartallen zijn op verzoek leverbaar.

€ 623,28

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren munt 1kg Lunar 2020

De zilveren kilomunten worden geslagen door de Autralische Perth Mint. Het design van de munten is gebaseerd op de Chinese maankalender en wisselt jaarlijks. Het design is een eerbetoon aan de Chinese astrologie de 12 Chinese zodiac tekens. Achtereenvolgend was 2008 het jaar van de muis, 2009 het jaar van de os, 2010 het jaar van de leeuw, 2011 het jaar van het konijn, 2012 het jaar van de draak, 2013 het jaar van de slang en deze editie is het jaar van het varken. Op de voorzijde van de lunar munt staan een varken en op de achterzijde vinden we Queen Elizabeth. De geit, de aap, de haan, de hond en het varken zullen aankomende jaren het thema van de lunar munten zijn. De 2019 editie van de lunar munten is in 2018 door de Perth Mint geslagen. De munt kent net zoals de andere kilomunten van de Perth Mint zoals de Koala en de Kookaburra een nominale waarde van 30 Australische dollars. Dit maakt de kilomunt een wettig betaalmiddel in Australi

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.