Zilveren Maple Leaf 1 t/oz

De zilveren Maple Leaf munten worden uitgegeven door de Royal Canadian Mint in Canada. Deze munt is een wettig betaalmiddel in Canada en wordt geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. De zilveren Maple Leaf munt is geslagen in 99,99% puur zilver en is daarmee de meest zuivere zilveren beleggingsmunt. Goudstandaard biedt u de zilveren Maple Leaf al per 1 stuk aan. Goudstandaard biedt de Maple Leaf ook extra voordelig per 500 stuks aan, deze worden geleverd in de afgebeelde box.

€ 31,98
  • Koop 100 voor € 31,94 per stuk
  • Koop 250 voor € 31,90 per stuk
  • Koop 500 voor € 31,86 per stuk
  • Koop 1000 voor € 31,82 per stuk

14926 stuk(s) voorradig, bij een groter aantal bedraagt de Levertijd ongeveer 6 weken.

+ -

SPECIFICATIES

Zilveren Maple Leaf Munt 1 t/oz

Diameter 38 mm

Dikte 3.15 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren Maple Leaf 1 t/oz

Zilveren Maple Leaf Munt 1 t/oz. De zilveren Maple Leaf wordt sinds 1988 geslagen door de Royal Canadian Mint. De munt bevat 1 troy ounce aan zilver en kent een zuiverheid van 99.99%, dit is meer dan andere gangbare zilvermunten die veelal een zuiverheid van 99,9% hebben. De nominale waarde van de Maple Leaf bedraagt 5 Canadese dollars, ook dit is meer dan de meeste andere zilveren munten. De Canadese zilveren Maple Leaf wordt alleen uitgegeven met een gewicht van 1 troy ounce, op elke muntuitgave staat dan ook de volgende tekst: “Fine Silve 1 oz Argent Pur”. Het op de voorzijde afgebeelde esdoornblad ('Maple Leaf') is het symbool van Canada; op de achterzijde van de munt treft u de beeltenis van Queen Elizabeth II aan. De zilveren Canadian Maple Leaf is, met een gehalte van .9999 zilver, de puurste zilveren beleggingsmunt ter wereld. Wel zijn er Maple Leafs met anderen afbeeldingen uitgebracht zoals een speciale Olympische uitgave ter eren van de Winterspelen in 2010.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.