Zilveren Koala 2020 1 kilogram

Goudstandaard biedt de nieuwe 2018 editie van de Koala aan. De zilveren munt is .999/1000 zilver en heeft een gewicht van 1 kilogram. De munten zijn origineel verpakt in een sterke en stevige plastic capsule. De Koala munt wordt geslagen door de Australische Perth Mint. Het design van de munt wordt ieder jaar aangepast. Daardoor kan er bovenop de zilverprijs ook een verzamelwaarde ontstaan. Ook andere jaartallen zijn op verzoek leverbaar.

€ 1.078,24

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren Koala 2020 1 kilogram

De zilveren kilomunten worden geslagen door de Autralische Perth Mint. Op deze munten is de bekende Autralische Koala afgebeeld. De Koala is een wereldberoemd symbool voor Autralië waardoor deze zilveren munten geliefd zijn bij beleggers én verzamelaars. Vooral de verkopen van de 2011 editie van de Koala munten waren hoog. De munten worden altijd in gelimiteerde oplage uitgegeven waardoor er voor sommige jaartallen bovenop de intrinsieke waarde van het zilver een verzamelwaarde ontstaat.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.