1 kg bruto Ned. zilveren munten

Dit product bevat een mix van oude Nederlandse zilveren muntstukken. Let op: het kunnen alleen guldens of alleen rijksdaalders zijn of een mix van beiden.  Het gewicht van het totaal aantal munten bedraagt 1 kg. Het product bevat 720 gram aan puur zilver.

€ 327,24

15 stuk(s) voorradig, meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.

+ -

SPECIFICATIES

Dit product bevat een mix van zilveren Nederlandse rijksdaalder, guldens en tien gulden munten.

Prijshistorie

 

Meer informatie 1 kg bruto Ned. zilveren munten

De zilveren Nederlandse gulden is geslagen in de periode 1954-1967 en bestaat voor 72% uit puur zilver. De zilveren guldens uit deze periode zijn de laatste die Nederland gekend heeft, in 1967 is de zilveren gulden vervangen door de nikkelen gulden. Het portret van Koningin Juliana staat op deze gulden afgebeeld. De zilveren rijksdaalder is geslagen in de periode van 1959-1966 en bestaat uit 72% puur zilver. Vanaf 1966 werden de zilveren rijksdaalders vervangen door nikkelen rijksdaalders. Net als op de gulden is ook op de rijksdaalder het portret van Koningin Juliana afgebeeld. Dit product betreft 1 kg bruto. Dit houdt in dat het 720 gram fijnzilver is. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.