+31 (0)88 - 46 88 488

Voor informatie of specifieke wensen

Zilveren munt 1KG KKB 2018

Goudstandaard Prijs alert

Direct een melding bij jouw koersdoel.

Ik heb / wil:
Ik ben geinteresseerd om te:
Mijn koersdoel in € per kilo is:
Stuur mij een email:

Zilveren munt 1KG KKB 2018

Ook dit jaar is de munt weer voorzien van een uniek design. Het wisselende ontwerp zorgt ervoor dat de munt ieder jaar weer populair is onder beleggers en verzamelaars. De zilveren munt is .999/1000 zilver en heeft een gewicht van 1 kilogram. De munten zijn origineel verpakt in een sterke en stevige plastic capsule.

De Kookaburra munt wordt geslagen door de Australische Perth Mint. Door het jaarlijks wisselende design kan er bovenop de zilverprijs ook een verzamelwaarde ontstaan.Ook andere jaartallen zijn op verzoek leverbaar.
 Voorraad: 1
Indicatie levertijd: product direct leverbaar
Aantal:
€ 506,50

Uw aankopen bij Goudstandaard zijn wereldwijd verhandelbaar en ook bij Goudstandaard weer aan te bieden voor verkoop.

Meer informatie 
Kookaburra 1KG 2018
Diameter 101 mm
Dikte 14,60 mm
Nominale waarde 30 AUD
Producent Perth Mint Australië
De kilomunten zijn per stuk verpakt in harde plastic capsules
De zilveren Kookaburra wordt geslagen door de Perth mint, een bekend Australisch munthuis. De oplage van de munt is jaarlijks beperkt en het design veranderd ook jaarlijks. Daarnaast zijn deze zilveren munten een wettig betaalmiddel in Australië. Ze hebben een nominale waarde van 30 Australische dollars. Op de voorkant van de munt staat Koningin Elizabeth II en op de achterkant staat de unieke Australische Kookaburra. De Kookaburra is de grootste ijsvogel ter wereld. Deze munt is een goede tevoeging aan elke verzamel of beleggingscollectie door de voordelige prijs en het mooie design. Koop nog vandaag zilveren Kookaburra's. Goudstandaard maakt zilver kopen makkelijk en biedt de scherpste zilverprijzen. 

Prijshistorie

Andere klanten kochten ook