Zilveren China Panda 2020 30 gram

De zilveren Chinese panda wordt uitgegeven door het munthuis van de Volksrepubliek China. De eerste zilveren panda munten werden geslagen in 1983. De zilveren munt is een wettig betaalmiddel in China en wordt geslagen in 30 gram puur zilver. Sinds 2016 is China afgestapt van het metrisch sysyteem. De1 troy ounce (31,103 gram) wordt vanaf 2016 niet meer gebruikt de Shanhai mint. De munt bestaat voor 99,9% uit puur zilver. Jaarlijks verandert het design van de Chinese panda munten.

€ 36,87

Tijdelijk niet leverbaar

SPECIFICATIES

China Panda 2018 30 gram zilveren munt

Diameter 40 mm

Dikte 2.6 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren China Panda 2020 30 gram

De zilveren Chinese panda munten worden geslagen sinds 1983 geslagen door de Shanghai Mint. Op de voorkant van de zilveren munten staat altijd de hemeltempel (Temple of Heaven) afgebeeld. Deze tempel staat in Beijing en werd door de vroegere Chinese keizers bezocht om te bidden voor een goede oogst. Onder de tempel staat het jaartal en daarboven 中華人民共和國. Dit staat voor Volksrepubliek China.Het design van de achterkant verandert jaarlijks maar toont altijd de panda, het dier dat symbool staat voor China. Wij bieden tevens de gouden variant van de Chinese panda munten aan.

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.