Zilveren Kangaroo 1 t/oz

De zilveren Kangaroo munt wordt geleverd in tubes van 25 stuks en monsterboxen van 250 stuks. Dit maakt deze munt van de Perth Mint interessant als beleggingsmunt zoals de Maple Leaf en Philharmoniker munt. Kangaroo munten worden geslagen in 31.1 gram en hebben een fijngehalte van 99.99%. 

€ 32,17
  • Koop 100 voor € 32,13 per stuk
  • Koop 250 voor € 32,09 per stuk
  • Koop 500 voor € 32,05 per stuk
  • Koop 1000 voor € 32,01 per stuk

15118 stuk(s) voorradig, meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.

+ -

SPECIFICATIES

Zilveren Kangaroo 1 t/oz

Diameter 40.6 mm

Dikte 3.21 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren Kangaroo 1 t/oz

Sinds 2016 is de zilveren Kangaroo munt verkrijgbaar in tubes van 25 stuks en monsterboxen van 250 stuks. Dit maakt deze munt van de Perth Mint interessant als beleggingsmunt zoals de Maple Leaf en Philharmoniker munt. De munten zijn ieder jaar voorzien van een andere afbeelding en hebben een fijngehalte van 99,99%. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.