Zilveren Lunar 2020 muis 1 t/oz

De 1 troy ounce Lunar muis munt 2020 is geslagen door The Perth Mint. Deze serie munten worden geslagen naar aanleiding van het Chinees nieuw jaar. De zilveren Lunar munt 2020 is geslagen in 1 troy ounce zilver (31.1035 gram) en 99,9% puur zilver en wordt geleverd in een muntcapsule die de munt beschermd.

€ 26,10

Tijdelijk niet leverbaar

SPECIFICATIES

Zilveren Lunar 1 t/oz

Diameter 45.6 mm

Dikte 2.6 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren Lunar 2020 muis 1 t/oz

De Australische Lunar 2020 zilveren 1 troy ounce munt viert het jaar van de rat. De rat is één van de twaalf dieren die in verband staan met de Chinese maandkalender. De geboortejaren die gebruikt worden voor de muis van de afgelopen 100 jaar zijn dan ook: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 en 2020. Mensen die geboren zijn in deze jaartallen worden geassocieerd met de competenties: tolerant en begrijpend, sensueel, geestdriftig, aardig, sympathiek en waarheidsgetrouw, gesteld op gezelligheid en lekker eten, goedgelovig en naïef.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.