Zilveren Noahs Ark 1/2 t/oz

De zilveren Armeense Noah's Ark munt wordt sinds 2011 als troy ounce beleggingsmunt geslagen. Omdat de munt pas vanaf 2011 wordt geslagen is het één van de jongste leden onder de beleggingsmunten. De munt heeft een nominale waarde van 200 Dram. De munt heeft een gewicht van 15.55 gram (1/2 troy ounce), een zuiverheid van 999.9% en een diameter van 27,7 mm.

Wanneer u een monterbox (500 munten) besteld worden de munten geleverd in een prachtige houten Masterbox.

€ 17,37
  • Koop 60 voor € 17,35 per stuk
  • Koop 100 voor € 17,33 per stuk
  • Koop 300 voor € 17,31 per stuk
  • Koop 500 voor € 17,29 per stuk
  • Koop 1000 voor € 17,27 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

SPECIFICATIES

Diameter 27.7 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren Noahs Ark 1/2 t/oz

De zilveren Noah's Ark munten worden nu ook geslagen in 1/2 troy ounce munten. De munt bevat een 1/2 troy ounce aan zilver en kent een zuiverheid van 99.99%. De nominale waarde van de Noah's Ark bedraagt 200 Dram, de nationale valuta van Armenië. De Armeense zilveren Noah's Ark wordt uitgegeven met een gewicht van 1/2 troy ounce, op elke muntuitgave staat dan ook de volgende tekst: “Republic of Armenia”. Het op de voorzijde is de Ark van Noah afgebeeld en een vredesduif. Tevens zijn er o.a. Noah's Ark munten verkrijgbaar in 1 troy ounce en 1/4 troy ounce zilver.

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.