Zilveren Kookaburra 2021 1 kilogram

Ook dit jaar is de munt weer voorzien van een uniek design. Het wisselende ontwerp zorgt ervoor dat de munt ieder jaar weer populair is onder beleggers en verzamelaars. De zilveren munt is .999/1000 zilver en heeft een gewicht van 1 kilogram. De munten zijn origineel verpakt in een sterke en stevige plastic capsule. De Kookaburra munt wordt geslagen door de Australische Perth Mint. Door het jaarlijks wisselende design kan er bovenop de zilverprijs ook een verzamelwaarde ontstaan.Ook andere jaartallen zijn op verzoek leverbaar.

€ 1.039,73

Tijdelijk niet leverbaar

SPECIFICATIES

Zilveren munt 1kg KKB 2018

Diameter 101 mm

Dikte 4.6 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren Kookaburra 2021 1 kilogram

De zilveren Kookaburra wordt geslagen door de Perth mint, een bekend Australisch munthuis. De oplage van de munt is jaarlijks beperkt en het design verandert ook jaarlijks. Daarnaast zijn deze zilveren munten een wettig betaalmiddel in Australië. Ze hebben een nominale waarde van 30 Australische dollars. Op de voorkant van de munt staat Koningin Elizabeth II en op de achterkant staat de unieke Australische Kookaburra. De Kookaburra is de grootste ijsvogel ter wereld. Deze munt is een goede tevoeging aan elke verzamel of beleggingscollectie door de voordelige prijs en het mooie design. Koop nog vandaag zilveren Kookaburra's. Goudstandaard maakt zilver kopen makkelijk en biedt de scherpste zilverprijzen. 

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.