Zilveren Philharmoniker 1 t/oz.

De zilveren Wiener Philharmoniker munt is geslagen in 99,9% puur zilver. Dit is de eerste zilveren beleggingsmunt uit Europa geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. Deze zilveren Wiener Philharmoniker munten zijn geintroduceerd door de Royal Austrian Mint in 2008, na het grote succes van de gouden Philharmoniker munt. Goudstandaard biedt u de Philharmoniker al per 1 stuk aan.

€ 30,42
  • Koop 100 voor € 30,39 per stuk
  • Koop 240 voor € 30,36 per stuk
  • Koop 250 voor € 30,33 per stuk
  • Koop 500 voor € 30,30 per stuk
  • Koop 1000 voor € 30,27 per stuk

11296 stuk(s) voorradig, bij een groter aantal bedraagt de Levertijd ongeveer 4 weken.

+ -

SPECIFICATIES

Zilveren Philharmoniker 1 t/oz

Diameter 37 mm

Dikte 3.2 mm

Prijshistorie

 

Meer informatie Zilveren Philharmoniker 1 t/oz.

De zilveren Wiener Philharmoniker is de eerste door de Oostenrijkse Munt (Austrian Mint) geslagen beleggingsmunt. De zilveren Wiener Philharmoniker is een wettig betaalmiddel, met een toegekende waarde van € 1,50. Deze munt is geschikt voor zowel investeerders als verzamelaars en heeft een origineel design. De zilveren Wiener Philharmoniker weegt 1 troy ounce (31,103 gram) en is gemaakt van puur zilver (.999). De voorzijde van elke Silver Philharmonic munt toont het ontwerp: een boeket van philharmonische instrumenten met het woord "Silber”. Op de achterzijde van de zilveren Philharmoniker treft u het opschrift "1 Unze Feinsilber," of "1 ounce puur zilver" aan onder het "Groot-Pipe Organ" van Wenen.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.