Gouden Maple Leaf 1/10 t/oz

De gouden Maple Leaf is gemaakt van 24 karaat puur goud (99,99%) en wordt in verschillende afmetingen geslagen door de Royal Canadian Mint. Deze kleine variant van 1/10 troy ounce (3,11 gram) wordt sinds 1982 geproduceerd en heeft een nominale waarde van 5 Canadese dollars. We leveren verschillende jaartallen van deze gouden munt.

€ 223,04

127 stuk(s) voorradig, bij een groter aantal bedraagt de Levertijd 1 à 2 weken.

+ -

Prijshistorie

 

Meer informatie Gouden Maple Leaf 1/10 t/oz

De gouden Maple Leaf wordt sinds 1979 geproduceerd door de Royal Canadian Mint, het officiële munthuis van Canada. Op de voorzijde van de munt staat een esdoornblad, het landelijke sybool van Canada. De achterzijde wordt gekenmerkt door een portret van Koningin Elizabeth II, omlijst met het opschrift "Elizabeth II" en de nominale waarde van de munt in Canadese dollars. De gouden Maple Leaf is gemaakt van 24 karaat puur goud (99,99%) en wordt in verschillende afmetingen geslagen. Het meest populair is de gouden Maple Leaf van 1 troy ounce, maar sinds 1982 zijn er ook kleinere varianten van 1/2, 1/4 en 1/10 troy ounce verkrijgbaar. In Canada hebben deze gouden munten de status van wettig betaalmiddel, met een nominale waarde van respectievelijk 50, 20, 10 en 5 Canadese dollars. Deze waarde is slechts symbolisch, want de intrinsieke waarde is veel hoger. Die wordt immers bepaald door de goudprijs. De gouden Maple Leaf is na de Krugerrand de meest gangbare beleggingsmunt ter wereld. De munten worden in zeer grote oplage geproduceerd en hebben daarom een relatief lage premie.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

EEN BESTELLING PLAATSEN

Bij GOUDSTANDAARD kunt u op vier manieren edelmetaal bestellen:

Online

Selecteer een product. Al onze producten zijn real time gekoppeld aan de wereldmarktprijzen voor goud en zilver. U kunt uw order direct, simpel en veilig bevestigen en betalen per iDeal of bankoverschrijving. Na bevestiging gaan wij over tot levering conform de door u gekozen manier.

Telefonisch

U kunt ons bellen (+31 (0)88 - 46 88 488) als u specifieke wensen heeft, uw product niet in onze webshop staat of wanneer u gewoon liever telefonisch een order wilt plaatsen. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden met u door. Vervolgens ontvangt u per mail een offerte. Deze kunt u zowel per mail als per telefoon bevestigen.

Op kantoor

Wilt u eerst persoonlijk kennismaken? Wij heten u graag welkom op ons kantoor aan de Arcadialaan 16B in Alkmaar. Wilt u na het gesprek direct tot aankoop overgaan? Dan kan dat, maar wij houden onze voorraad niet aan op kantoor.

Via uw vermogensbeheerder

Vraag hem/haar naar de mogelijkheden om via ons edelmetalen aan te kopen.

LEVERING EN OPSLAG

Nadat u uw bestelling heeft gedaan wordt het volgende proces in gang gezet.

1.
Leveringsmethode kiezen

U bepaalt tijdens het aankoopproces of u uw edelmetaal thuis wilt ontvangen (verzekerde verzending via DHL) of dat u uw edelmetaal wilt laten opslaan in een van de verzekerde kluizen in Nederland of Zwitserland.

2.
Verzekerde kluisopslag

Kiest u voor de verzekerde opslagmogelijkheid, dan krijgt u bericht wanneer uw edelmetaal met de vrachtwagen meegaat en wanneer het in de kluis is aangekomen. U ontvangt een inslagformulier met de identificatiecodes die aan uw edelmetaal zijn toegekend.

3.
Uw pakketje volgen

Wanneer uw aankoop gereed ligt voor verzekerde verzending nemen wij hierover direct contact met u op. In overleg wordt er een dag voor levering met u afgesproken. Nadat uw order verstuurd is ontvangt u van ons een volgnummer. Met dit nummer kunt u op de dag van levering vanaf 08:45 een exacte levertijd opvragen bij onze koerier.